Dovolená v oblíbeném Chorvatsku

PR ČLÁNEK Nový rok směle nakročil do šťastné čtrnáctky. Je nejvyšší čas tedy naplánovat dovolenou 2014. Češi poslední roky s oblibou tráví letní dovolenou v Chorvatsku. Tato země totiž nabízí atmosféru provoněnou levandulí a průzračné moře. Krásám Jaderského moře lze také jen těžko odolat.

Rovinj je jednou z malebných vesniček na Chorvatské Istrii

Dovolená Chorvatsko, na to je specialista cestovní kancelář Adrialand.com. Nabízí zájezdy s dopravou autobusem, nebo vlastním autem. Každý si tak může způsob dopravy vybrat podle toho, jak mu to vyhovuje. Rodiny s malými dětmi spíše dávají přednost cestě vlastním automobilem, protože si můžou na cestě dělat přestávky podle požadavků dětí. Ti, kteří nechtějí trasu plánovat a po cestě si raději pospí, využívají zase nabídky autobusového zájezdu.

Cestovní kancelář už v tuto chvíli nabízí aktuální nabídku first minute ubytování Chorvatsko ve vilách, hotelích, apartmánech i v kempech na rok 2014. Zákazníkům s duší dobrodruha se nejvíce bude zamlouvat kempování, rodinám s dětmi nabízí dostatečné zázemí zase apartmány, které jsou vybaveny kuchyňským koutem. Naopak potřeby náročných klientů jsou připraveny splnit hotely a vily. Zkrátka každý si najde v této krásné zemi takové ubytování, které je jeho srdci a potřebám nejbližší.

Pro čisté moře a krásy jaderského pobřeží se stalo Chorvatsko Čechy nejnavštěvovanější a nejoblíbenější zemí pro dovolenou. Proto se také do oblíbených destinací (Istrie, Dalmácie, Kvarner) rádi vracejí a hodlají strávit dovolenou u moře 2014 právě zase ve slunném Chorvatsku.

Dovolená Chorvatsko 2014 skýtá nepřekonatelné krásy. Jadran se totiž pyšní velkým počtem ostrovů, zálivů, zátok a sluncem zalitých pláží. V Chorvatsku se odehrálo mnoho historických událostí, což se odráží na prolínání kultur a historických památek z různých období.

Proč zvolit pro výběr své dovolené právě cestovní kancelář Adrialand.cz? Je to jednoduché. Pro celou rodinu máte u ní možnost sehnat dovolenou za velmi nízkou cenu!

2 komentářů k příspěvku “Dovolená v oblíbeném Chorvatsku”

  1. 23 Led 2014 v 16.08Kamilka

    Chorvatsko je pěkná země a pro nás Čechy ještě stále cenově přijatelná. Proto je, jak v článku zmiňujete, tak oblíbené. Ale právě kvůli tomu bych tam už nejela ani zdarma. Na jednom kilometru čtverečným tam je tolik Čecháčků, že mě dovolená přestala bavit hned druhý den…

  2. 28 Bře 2015 v 16.49Lenča

    Chorvatsko je krásná země, kde je toho plno k vidění. Jezdíme tam strašně rádi. Tento rok to vypadá, že pojedeme na Makarskou a dokonce autem, takže už se na to moc těším:) Ať už je to lééto:)

Trackback URI | Přihlásit se ke komentářům přes RSS kanál

Přidat komentář