Můj Miranda Pack

(Miranda Pack aktualizován 28.11.2010) Dnes už téměř každý z nás používá pro rychlou komunikaci s přáteli či kolegy jeden z mnoha internetových „kecálků“. Výběr je skutečně široký, přesto i nadále zůstávám u osvědčeného ICQ a Mirandy, která je velmi malá, přehledná a přitom prostřednictvím plug-inů ji lze doplnit o velmi pokročilé funkce.

Pokud nechcete ztrácet čas vybíráním a laděním pluginů, můžete si stáhnout můj Miranda pack postavený na osvědčené Mirandě 0.9.11 lokalizované do češtiny s decentními ikonami, která je doplněna o několik užitečných pluginů. Mezi nejzajímavější z nich patří:

History++ 1.5.1.2 – Luxusní historie zpráv s možností rychlého fulltextového prohledávání a filtrování zpráv podle nejrůznějších kritérií. Nechybí ani možnost zaheslování rozhovorů u všech, a nebo jen vybraných kontaktů, či možnost exportu do několika formátů.

HistoryStats 0.1.5.3  – Na základě historie zpráv vytváří velmi zajímavé statistiky. Dozvíte se z ní např. jaká slova používáte nejčastěji, s kým nejvíce komunikujete a v jakých denních hodinách. Nabízí široké možnosti nastavení a přehledný grafických výstup.

mToolTip 0.0.1.6  – Po najetí myši na kontakt zobrazí souhrnné informace. Rychle se dozvíte např., kdy se uživatel přihlásil na icq, jaký klient používá, kdy má narozeniny a jaká byla poslední zpráva, kterou jste si napsali.

NewEventNotify 0.2.2.3 + PopUp Plus 2.1.0.7 – Díky kombinaci těchto dvou plug-inů vám budou nové příchozí zprávy vyskakovat přímo na vaši pracovní plochu a vy tak okamžitě budete mít přehled o tom, co vám druhá strana píše.

Celý pack si můžete stáhnout zde (4,33 MB). Po spuštění je třeba naimportovat ikony z Icons/icons.dll.

Klikněte na screenshot pro jeho zobrazení v plné velikosti.

Trackback URI | Přihlásit se ke komentářům přes RSS kanál

Přidat komentář