Cestovní pojištění do zahraničí – snadno a online

PR článek Kvůli cestovnímu pojištění do zahraničí dnes už nemusíte složitě obíhat pojišťovny, zdlouhavě porovnávat jednotlivé nabídky a sjednávat na pobočce. Všechno potřebné zvládnete během pár minut z pohodlí domova. Jednoduše stačí sednout k počítači nebo vzít chytrý telefon a připojit se k internetu.

Ostrov Kefalonie

Jak si vybrat správné cestovní pojištění

Pokud ovšem chcete mít o ceně cestovního pojištění, jeho limitech a možných připojištění více informací, přece jen svému průzkumu dejte trochu času a všechny nabídky si hezky porovnejte. I na dovolené je důležité chránit své zdraví, abyste si ji mohli užít bez vrásek a starostí.

Zvolte správné limity krytí i připojištění

V první řadě se zaměřte na odpovídající limity krytí. Součástí základního pojištění je vždy pojištění léčebných výloh, které je potřeba nastavit s ohledem na cíl vaší cesty (turistika po Evropě, do vzdálenějších míst, popř. cesta za sportem) a také asistenční služby. U těchto dvou položek vždy myslete na dostačující zajištění, protože šetrnost by se v těchto případech nemusela vyplatit. Cestovní pojištění do zahraničí sjednáte za pár korun, ale případné náklady by se mohly pohybovat už v úplně jiných částkách.

Při sjednávání cestovního pojištění online se podívejte i na vhodná připojištění, která se o vás postarají hned v několika situacích. Jedná se např. o pojištění storna cesty, pojištění odpovědnosti, úrazu, zavazadel nebo připojištění sportovních aktivit.

Top-pojisteni-cestovni-pojisteni-kalkulacka

Jak si sjednat cestovní pojištění

Cestovní pojištění do zahraničí je opravdu hračka. Stačí jít na webové stránky společnosti Top-Pojištění.cz (www.top-pojisteni.cz), zvolit si kalkulaci, zadat údaje o cestě a hned se vám ukážou přehledně srovnané nabídky. Stačí si jen vybrat svého favorita, pojištění zaplatit online kartou a smlouva i asistenční kartička vám pohodlně dorazí na váš email.

Trackback URI | Přihlásit se ke komentářům přes RSS kanál

Přidat komentář