Fotoobraz od Saal Digital

Vyzkoušel jsem fotoobraz od společnosti @Saal.Digital.CZ. Pro panoramatický snímek o rozměru 70×34 cm s motivem písečných dun na Sardinii jsem si vybral 10cm pěněnou PVC desku. Překvapila mne rychlost dodání, obzvlášť na to, že výroba probíhá v Německu. Fotoobraz jsem objednal v pátek odpoledne a dorazil pečlivě zabalený následující týden ve středu. Hned po vybalení mne zaujalo precizní provedení obrazu a samotná kvalita tisku včetně věrného barevného podání. Obraz předčil má očekávání, a proto mohu Saal Digital jen doporučit.

Vyzkoušel jsem fotoobraz od společnosti Saal Digital CZ. Pro panoramatický snímek o rozměru 70×34 cm s motivem písečných dun u Porto Pino na Sardinii jsem si vybral 10cm pěněnou PVC desku. Překvapila mne rychlost dodání, obzvlášť na to, že výroba probíhá v Německu. Fotoobraz jsem objednal v pátek odpoledne a dorazil pečlivě zabalený následující týden ve středu.

Hned po vybalení mne zaujalo precizní provedení obrazu a samotná kvalita tisku včetně věrného barevného podání. Obraz předčil má očekávání, a proto mohu Saal Digital jen doporučit.

blog

Trackback URI | Přihlásit se ke komentářům přes RSS kanál

Přidat komentář